IsaDora - China Nail Art!

2013-10-31

Den här hösten har IsaDora gett ut en kollektion bestående av nio stycken effektlack med inspiration från Kina. Kollektionen heter China Nail Art och lacken består av olikfärgade strängglitter i en genomskinlig bas. Tanken för mig till glansiga sidentyger och jag bestämmer mig för att använda en svart bas som underlag för de lack som jag vill visa idag.

  • Dynasty har jag målat ett lager av på lillfingernageln och pekfingernageln. Lacket består av guldfärgat holografiskt strängglitter och passar väldigt bra över den svarta basen.

  • Dragon är det grönfärgade strängglittret som jag har målat ett lager av på långfingernageln. Glittret har även en del vita strängglitter blandade i den genomskinliga basen.

  • Chop Sticks har jag målat ett lager av över ringfingernageln. Det här glittret är vitt och passar över de flesta färgerna.

Jag ville även testa dessa glitter över ett rött lack så jag valde Essie She's Pampered som bas och målade strängglittren i samma ordning som på bilden ovan. Alla tre effektlacken gjorde sig väldigt bra ihop med den röda basen.

Generellt så gillade jag effekten som lacken erbjöd. En del duttande med penseln kan krävas för att fördela glittret jämnt över nageln men det är värt mödan. Som baser visade det sig att svart och rött passade utmärkt ihop med dessa glitter.