IsaDora - Holographic Nails

2013-12-26

IsaDoras glitterkollektion heter Holographic Nails och består av 9 st fantastiskt vackra och verkligen glittriga lack. Inom samma kollektion har IsaDora även släppt en bas som är tänkt att användas tillsammans med dessa glitter vilket gör att borttagningen går som en dans. Basen heter IsaDora Peel Off Base och håller vad den lovar: en smidig borttagning av glittret genom att man pillar av nagellacket från naglarna. Genom att lyfta lite på kanten kan manikyren skalas bort efter ett par dagars användning. Peel off basen appliceras som en vanlig bas och har ett mjölkigt utseende strax efter appliceringen. För att basen ska fungera måste man låta basen torka helt innan man lägger på glittret. När basen har torkat byter den färg från mjölkigt till genomskinligt. Applicera sedan glittren som vanligt och avsluta med topplack.

Lacken som jag tänkte visa idag heter:

Lacken är lite skira men genom att måla flödiga lager kan man få dem att täcka rätt bra med tre lager. Jag har målat dessa lack genom att dutta dit glittret istället för att dra med penseln som man annars gör när man målar med nagellack.

Genom att lacken är lite skira kan de med fördel användas som effektlack över andra lack. På bilden nedan har jag använt en svart bas (exempelvis IsaDora - Gothic Black) där jag sedan målade en gradient över. Jag gjorde gradienten med lacken i samma ordning som på bilden ovan: Gold Digger över lillfinger- och pekfingernaglen, Rocky Ruby över långfingernageln och Star Struck över ringfingernageln.