IsaDora - Sugar Crush <3

2013-07-11

IsaDoras strukturkollektion heter Sugar Crush och den har släppts nu inför sommaren. Kollektionen består av 10 olika lack i färger som varierar från silver (Diamond Crush) till mörkblått med (Pool Crush) och med en "sockrig" strukturyta. Ja, naglarna känns lite som om man har strött socker över dem :D Effekten är jättesnygg och i kombination med de vackra färgerna gör att man lätt kan hitta en favorit.

Av dessa 10 färger ska jag idag visa tre av dem, det mörkblåa Pool Crush, det turkosa Ocean Crush och det röda Love Crush. Både Pool Crush och Love Crush täckte med ett enda lager medan Ocean Crush behövde ett extra lager för att täcka helt. För att behålla den sockriga sträva ytan ska man undvika att använda topplack.

Prickar är någonting som jag älskar att både göra och bära så jag var nyfiken hur prickar skulle se ut tillsammans med strukturlack. Jag målade därför prickar koncentrerade på nedre delen av naglarna, placerade lite överlappade över varann. Jag tyckte om effekten så jag kommer nog att göra fler prickiga manikyrer med strukturlack :D