Neoner och glitter

2013-03-14

Neonfärger på naglarna brukar höra sommaren till men ibland är det även mycket snyggt med neonnaglar mitt i vintern, då våren är på väg eller exakt när som helst :D Jag skulle vilja visa två neonlack idag, det rosafärgade Orly - Passion Fruit och det lilafärgade - China Glaze - Creative Fantasy. Creative Fantasy är kanske lite på gränsen till att kallas neon men färgen är ganska stark och jag skulle mycket väl kunna kalla det för neonfärg. Orly - Passion Fruit är ett mycket täckande lack. Jag har målat två lager på lillfingernageln och pekfingernageln men jag hade mycket väl kunnat nöjt mig med ett lager. China Glaze - Creative Fantasy krävde däremot tre lager för att bli opakt. De är mycket fina båda två.

Jag var tvungen att testa hur det skulle bli om jag lade på några prickar över dessa neoner. Jag målade prickar med China Glaze - Creative Fantasy över Orly - Passion Fruit och med Orly Passion Fruit över China Glaze - Creative Fantasy. Det visade sig att färgerna hade lite svårt att synas över varandra i första försöket och jag målade därför de färgade prickarna två gånger för att få synligare resultat.

Nästa lack jag skulle vilja visa er är ett underbart nagellack som kommer från Deborah Lippmann. Märket är prisbelönt för sina handvårds- och hudvårdsprodukter och personligen är jag mycket förtjust i dessa lack. Idag tänkte jag visa Candy Shop, ett underbart rosabaserad glitterlack med hexagonala flerfärgade glitter i två olika storlekar. Lacket är mycket lätt att måla med och täcker med två lager.