Nu har jag testat den bästa foundation någonsin!

2013-10-07

glominerals är ett märke som jag inte har testat alls. Det har på något sätt gått mig förbi. Efter att jag nu har testat deras nya foundation "Luxe Liquid Foundation" kommer jag att testa allt. Detta är helt klart den bästa foundation jag har testat och jag har nog aldrig fått så många komplimanger för min strålande hy som jag har fått när jag har använt denna. Produkten innehåller något så läckert som diamantpulver.

Eftersom Luxe har en naturlig diamant-lyster så blir den absolut snyggast om man inte dämpar den med tunga och färgade puder. Jag har använt ett transparent puder över för att fästa mejken men produkten är så himla bra att puder knappt behövs. Det kan låta märkligt att puder inte skulle behövas med tanke på att din hud får en otroligt lyster, men detta är precis lyster och INTE glans.

  • Vad är skillnaden: Ofta innehåller en foundation glitterpartiklar för att skapa lyster och det kan tyvärr få din hud att se glansig och blank ut (BIG NO NO). I denna foundation har man istället använt sig av diamantpulver. När ljuset bryter igenom pulvret så ger diamant-partiklarna en alldeles strålande hy utan minsta spår av negativ glans. Det är stor skillnad på glans och lyster!

  • Färger: En annan riktigt bra sak med denna foundation är att det finns en nyans för alla. Jag som är typiskt skandinaviskt ljus i huden använder färgen "Naturelle".

  • Till vem: Till alla som vill ha en strålande makeup utan att se blank ut i hyn. Luxe är extra perfekt för dig som är över 35 år och som tycker att din hy saknar ungdomlig lyster och fräschör.

  • TIPS: Tänk på att skaka flaskan ordentligt innan användning då Luxe är väldigt tunnflytande. För bästa resultat ska produkten appliceras med en foundationborste.

Skynda er att beställa hem denna produkt idag. Den är fantastisk!

Kram Linda ♥