Nya BB-krämen bäst-i-test <3

2013-02-11

Jag befinner mig just nu i BB-cream heaven! Jag är totalt beroende av Beauty Balms! För mig är det ett måste att börja min makeup med en sådan. Jag har testat ett par olika i varierande prisklass och jag har tyckt att dom har varit mer eller mindre bra. Dock har jag inte hittat någon som jag trivts i "naken". Nu menar jag såklart inte spritt näck utan "naken" som i ett ansikte utan foundation och puder. Men NU är den här, bästa BB-krämen i mitt test, och nu kan jag vara naken även på jobbet :)

Clarins är sällan eller aldrig först ut med nya produkter, däremot är de många gånger bäst. Som nu. Jag fick i början av året nys om att Clarins skulle släppa sin efterlängtade BB-kräm någon gång i slutet av februari och jag kände på mig redan då att det skulle bli bra, riktigt bra! Jag fick ett ex. att testa för cirka tre veckor sedan och bara själva förpackningen skrek: "TESTA MIG". Först tog jag en liten klick på min handrygg och förälskade mig direkt i konsistensen och den mjuka fina färgen (jag har LIGHT), men min första kärleksförklaring gick till doften. Den doftar himmelskt för att vara en BB-kräm. Fräscht och lite "bär-igt" i sann Clarins-anda. Underbart helt enkelt ..

Men nu till själva resultatet av produkten. Jag är en riktig blekfis så färgen Light passar mig perfekt, den ger t.o.m min hy lite färg. Krämen ger en lätt täckning men låter din huds naturliga lyster slå igenom, den ger också en optisk illusion av fräschare hy då den reflekterar ljus och döljer missfärgningar. Allt som en bra BB-kräm ska göra med andra ord! Detta är en köp-köp-köp-produkt!

  • TIPS & FÄRGVAL: Är du ljus till medium välj Light! Lighten är något mörkare än vad man kanske skulle säga att light vanligtvis är. Medium passar dig som redan har lite grundfärg eller är lite varmare/naturligt brun i huden. Medium kommer också passa perfekt till alla oss "lightisar" till sommaren. Dark passar dig som har en naturligt djup-brun hudton. Snyggast resultat får du om du applicerar din foundation över BB-krämen med en borste typ denna: bdellium Tools Green Bambu 949B Pointed Foundation Brush.

  • TÄNK PÅ: Om du (som jag) använder antiageing-produkter ex. Corpolibero Smooth Myoxinol Instant Lifting Serum tänk på detta! Applicera först din dagkräm eller antiageing-produkt och låt den gå in ordentligt i huden. Om krämen inte har torkat helt är risken att BB-krämen får din kräm att smulas lite. BIG NO NO!

  • ROLIG UPPTÄCKT: Denna produkt har en mycket bra SPF (25) vilket gör den idealisk nu till våren och sommaren. Jag testade att ta lite att krämen mellan mina fingrar och gnugga. Fingrarna blev mjölkvita! Japp, det är ett bra bevis på att SPF:en funkar som den ska!

  • PLUS: Krämen är oljefri.

  • TILL VEM: Till dig som letar efter den perfekta BB-krämen och som vill ha den snyggaste grunden med eller utan foundation. This is it!

Nu kan du köpa Clarins BB-kräm HÄR.

Clarins BB Cream