Orly - Hope and Freedom Fest

2013-06-13

Orlys vårkollektion heter Hope And Freedom Fest och består av 6 stycken nya färger med varierande finishar och färger allt från ett vitt glitter (Peacefull Opposition) till ett mörktblått skimmer (High on Hope). Jag kommer att visa er fyra av dem idag, Coachella Dweller, Elation Generation, High on Hope och Melodious Utopia.

Dessa fyra nagellack har jag målat i en manikyr som vi kan se nedan.

  • På pekfingernageln har jag målat två lager av High on Hope, ett mörktblått lack med ett vackert rödaktigt/lilaaktigt skimmer.
  • Långfingernageln har jag målat med tre lager av Melodious Utopia. Lacket har ett rödaktigt subtilt skimmer.
  • Ringfingernageln har jag målat med Coachella Dweller. Detta är ett ljusgrönt creme lack som täckte med två lager.
  • Lillfingernageln har jag målat med två lager av Elation Generation. Lacket har ett vackert holografiskt mikroglitter som kommer till sitt rätt i solen

På bilden nedan har jag målat smala streck med High on Hope. Det mörkblåa lacket bildar en vacker kontrast med både Melodious Utopia och Coachella Dweller.

Kollektionen är riktigt lyckad och det är lätt att finna en favorit bland lacken. Min favorit blev det ljusgröna lacket Coachella Dweller som jag redan har använt ett par gånger den här våren. Dessa fyra färger finns dessutom som miniflaskor i ett paket.