Påsk-naglar

2013-03-26

Då påsken snart är här tänkte jag visa er en liten söt påskmanikyr som går i gult och lila. Jag är egentligen väldigt förtjust i gult nagellack även om jag inte bär det så ofta. En av mina absoluta favoriter när det gäller gult nagellack är ett starkt gult nagellack som kommer från Ruby Kisses och som har namnet Yellow Bikini. På flaskan står det att lacket är en neon men den beter sig mycket trevligare än alla mina gula neoner och täcker mycket snabbare också utan att jag ens behövde grunda med en vit bas. För ljusa neoner är en vit bas till stor hjälp då man inte behöver måla så många lager med neonfärgen. Den vita färgen gör också att neonfärgen blir lite intensivare. Som accent har jag använt det mycket trevliga lacket OPI - Anti Bleak som kom med OPI's samarbetskollektion med Mariah Carey.

Jag ville göra lite mer av den här manikyren så jag började måla en så kallad funky french manikyr med Anti-Bleak över den gula basen. Jag målade sedan lila prickar strax ovanför det lila strecket. De gula naglarna är tänkta att likna målade påskägg och jag funderade ett tag på att fortsätta med ett streck till och en rad prickar till men det kändes som det skulle bli för mycket så jag stannade här :)

Som accentnagel har jag målat en liten kanin. Detta har jag använt för att måla kaninen: OPI - My Boyfriend Scales Walls (den vita färgen) Zoya - Gie Gie (den rosa nosen och insidan av öronen) Zoya - Storm (de svarta ögonen)

Glad Påsk på er allihopa!