Sommarnaglar med Wet 'n Wild och ORLY

2013-05-30

Minns ni nagellacken från Wet 'n Wilds samarbeteskollektion med Fergie som jag visade er för några veckor sedan? Idag har jag ett par lack till från denna fantastiska kollektion! Dagens lack heter Fergalicious och Hollywood Walk of Fame. Fergalicious är ett rosa neonlack som jag har applicerat ett lager av utan underlack. Vissa neonlack är väldigt skira och behöver ett lager underlack (vitt alternativt hudfärgat) för att få själva neonlacket att synas bättre och för att slippa måla många lager av neonlacket. Detta behövdes dock inte för Fergalicious som är väldigt täckande.

Över Fergalicious har jag målat ett lager av effektlacket Hollywood walk of Fame som består av flerfärgade stjärnor, små glitter och barglitter.

Vi ska också titta på Orly's sommarkollektion som heter Mash Up och som består av lack i väldigt olika färger och finishar. De tre lack som jag kommer att visa er idag är två skimmerlack, ett lila (Beautiful Disaster) och ett ljusturkost (Pretty-Ugly) samt ett turkost holografiskt glitterlack (Sparkling Garbage).

På bilden nedan har jag målat två lager av lacken i följande ordning: Beautiful Disaster på pek och lillfingernageln, Pretty-Ugly på långfingernageln och Sparkling Garbage på ringfingernageln. Sparkling Garbage (som är min favorit från Mash Up kollektionen) måste man se i solljus för att förstå hur vackert det är. Jag har försökt få fram det vackra holografiska glittret i artificiellt ljus och man kan ana lite hur det skulle se ut men det är mycket vackrare i solljus.

Jag har även försökt att måla rosor på två av naglarna som accent. Detta gjorde jag med Beautiful Disaster som kontrasterar bra mot både Sparkling Garbage och Pretty-Ugly. Jag provade först att använda Pretty Ugly (det ljusturkosa skimmerlacket) över Sparkling Garbage men rosen blev såpass subtil att jag ändrade mig och målade över det med det lila lacket Beautiful Disaster. Rosen som jag målade över Pretty - Ugly (det ljusturkosa lacket) har jag förstärkt med Sparkling Garbage för att göra manikyren ännu mera glittrig.