Trött på dåliga deos? Testa något nytt!

2013-02-26

Något jag tycker är extremt tråkigt och missklädsamt är dålig lukt och svettfläckar på kläderna. Jag kan ärligt säga att jag sällan eller aldrig luktar svett men däremot får jag lätt fläckar på mina kläder, jag transpirerar snarare än svettas :) Jag har testat alla möjliga deodoranter men detta är första gången jag testar/testade en herr-deodorant (ja du läste rätt).

Eftersom jag hade läst mycket gott om Recipe for Men Antiperspirant Deodorant från både killar och tjejer så ville jag ge den en chans. Doften är helt neutral och har verkligen ingen "mans"-doft utan snarare en neutral unisex-doft om något. Jag har nu använt deon i 4 dagar och är helt såld. Ingen dålig lukt, knappt någon transpiration alls och bäst av allt: INGA FLÄCKAR! Love it! Denna måste ni testa om ni är trötta på deodoranter som inte håller vad dom lovar.

PLUS: Håller vad den lovar. Ingen dålig lukt, inga svettfläckar och just nu med en mycket bra kampanj: Beställ valfri produkt från Recipe for Men och du får med deras prisvinnande Antiperspirant Deodorant helt utan extra kostnad! Gäller så långt lagret räcker.

TILL VEM: Till både killar och tjejer som vill slippa svett-fläckar och dåliga deodoranter.