Vårens första förälskelse <3

2013-04-09

För några veckor sedan fick jag den stora äran att testa min utvalda favorit-produkt ur Too Faceds nya sommarkollektion 2013. Mitt val var av det totalt ytliga slaget och baserades på att förpackningen fick mitt hjärta att slå dubbelslag. Mitt val föll på Too Faced Sweetheart Beads Radiant Glow Face Powder!

  • Betyg: Dosan är skapad i en ljusrosa retromodell som andas glamour och förfinad skönhet. Själva designen är helt ljuvlig med de små hjärtformade pärlorna som ger ansiktet en fräsch glöd med en strålande lyster. Pudret lämnar hyn med en väldigt mjuk färg och Too Faced Sweetheart Beads Radiant Glow Face Powder kan beskrivas som något av en allt-i-ett-produkt. Det är både lite rouge, lite bronzer och lite highlighter. Helt enkelt lite smått och gott av allt med andra ord!

  • Hur: Jag har använt pudret som ett all-over bronzing-puder och även som ett rouge/bronzer. Båda sätten blir lika fina och ger en väldigt fräsch har-precis-kommit-hem-från-stranden-look. För bästa resultat tycker jag att produkten ska användas med en stor puder- eller bronzerborste. Snurra borsten i dosan så du får upp lite av alla färger på borsten. Om du önskar få lite starkare färg kan du istället jobba med en rougeborste.

  • Plus: Det största plusset går till den sagolika dosan med sina söta hjärtformade skimmer-pärlor. Det andra starka plusset går till den extremt vackra blandningen av färger som skimrar i nude, mjukrosa, ljust bronze och guld. Jag älskar att pudret inte blir glittrigt, ansiktet får istället ett mjukt skimmer och din hy får en lätt rosig ton med ett stänk av bronze.

  • Minus: De små hjärtformade bronzer/skimmer-kulorna är inte lika vackra som de är på bilderna men det är förlåtligt eftersom förpackningen och utformningen är så bedövande vacker. Man ska också veta att detta inte är en produkt för dig som vill ha en kraftig/djup färg.

  • Till vem: Eftersom pudret är väldigt mjukt i sina färger så passar det till alla. På våren/sommaren blir det kanon-läckert som en highlighter till solbrännan eller som ett lyster-rouge. På hösten/vintern blir det perfekt att svepa lätt över hela ansiktet för att återskapa lite av sommarens snygga glöd.

  • Varför ska du köpa/testa Too Faced?: Som alltid levererar Too Faced en kollektion som lockar till köp genom fantastiska förpackningar men också med otroligt vackra produkter som osvikligt följer skönhets-trenderna och som aldrig gör dig besviken. Produkterna håller en väldigt hög kvalitet och om du inte faller pladask för de mjuka änglalika färgerna och de glamourösa förpackningarna så kommer förälskelsen att slå till när du tar det första penseldraget.

Detta är enligt mig våren 2013 snyggaste och sötaste MÅSTE-HA-produkt för att sätta guldkant på vårens och sommarens mejk. Tro mig, detta är 349 SEK väl investerade pengar för att göra din makeup-bag mer glamourös och din makeup mer strålande. Att själva pärlorna är gulligt hjärtformade gör hela produkten extra "tjejigt" ursöt!

Kram Linda!