Wet 'n Wild - Fergie

2013-05-09

Wet 'n Wild har nyligen gjort en kollektion på 24 underbara nagellack i samarbete med Fergie. Nagellacken har en stor spridning när det gäller färger och finish. Man kan hitta allt från metalliskt, skimmer, neoner, glitter med mera. Jag kommer idag att visa ett otroligt vackert skimmerlack och två underbara glitterlack.

Skimmerlacket heter Miami Spirit och är väldigt opakt då lacket täcker med ett lager! Den gröna färgen är intensiv och torkar till en halvmatt yta. Med topplack över Miami Spirit blir färgen ännu intensivare och skimret framträder ännu mer. På bilden nedan bär jag lacket med topplack.

De andra två lacken som jag vill visa er idag är det turkosa glittret Mermaid Curves och det lila/blåa glittret XoXo. Båda lacken är ganska skira och passar väldigt bra att läggas över andra lack. Miami Spirit fick vara grunden för manikyren gjord med dessa två glitter. Jag började med att lägga ett lager av Mermaid Curves på pekfingernageln och lillfingernageln. Jag fortsatte sedan med ett lager av XoXo på ringfingernageln och långfingernageln.

På bilden nedan har jag lagt ett extra lager av Mermaid Curves och XoXo över det första lagret för att göra glittret intensivare.

Jag provade att göra en glittergradient och effekten blev lite oväntad men väldigt intressant! Jag använde manikyren ovan som grund och la Mermaid Curves över XoXo och XoXo över Mermaid Curves i en gradient. Eftersom dessa glitter är skira kan man se XoXo lysa igenom Mermaid Curves och Mermaid Curves lysa igenom XoXo och jag gillade verkligen effekten som bildades!