Ciaté - Beach House

2014-06-18

Kommer ni ihåg det söta dockhuset som Ciaté lanserade i våras som innehöll fem minilack i matta pastellfärger? Ciaté har åter lanserat ett sött litet hus fylld med fem minilack som de kallar för Beach House Collection! Kollektionen består av fyra lack i härliga sommarfärger och ett glitterlack som är avsett att användas som topplack över de övriga fyra lacken! Låt oss titta på lacken var för sig.

  • Pepperminty heter det turkosa lacket som jag har målat på pekfingernageln. Lacket har en härlig krispig nyans och passar som både vår och sommarfärg. På bilden ser vi två lättmålade lager.
  • Hopscotch heter det orange-röda lacket som jag har målat på långfingernageln. Färgen är intensiv utan att vara en neonfärg. Lacket kan täcka med ett till två lager beroende på hur man målar dessa lager. Jag bär två lager av Hopscotch på bilden nedan.
  • Knickerbocker Glory heter lacket som jag har målat på ringfingernageln. Lacket är väldigt täckande och kan med lätthet täcka med ett enda lager. Lack som täcker med ett lager tillhör mina favoriter :D
  • Amazing Gracie är ett graciöst ljust lack som jag har målat på lillfingernageln. Väldigt vackert! Lacket täcker tillräckligt bra med två lager men det kan behövas ett extra lager beroende på vilken effekt man vill uppnå. Jag bär två lager på bilden nedan.

Det femte lacket som ingår i Beach House är glitterlacket Party Shoes! Party shoes kan användas över de flesta lack och passar hur bra som helst över de fyra lack som ingår i Beach House kollektionen. Jag har målat ett lager av glittret över lacken ovan.

För att uppnå effekten nedan har jag använt mig av en liten nail art borste som är solfjäderformad. Jag doppade topparna i en färg i taget och målade horisontella streck över naglarna. Jag började från sidan och fortsatte mot mitten av nageln och gjorde detta från båda sidorna av nageln. Det är en enkel teknik som ger mycket stor effekt om man använder färger som passar bra ihop. Jag tyckte om hur lacken i kollektionen harmoniserade med varandra. Jag såg till att inte täcka det underliggande lacket helt för att få en del av basfärgen och glittret att lysa igenom de streck som jag har gjort med solfjäderborsten.