Vilket serum är du? Clarins guidar!

2020-12-18

Att veta vilket serum du ska välja kan ibland vara svårt och vi får ofta frågan hur du ska tänka när du väljer. Vi funderade kring hur vi tillsammans kunde ge er de bästa svaren. Svaret var självklart! Vi ställer helt enkelt de frågor som ni, våra kunder, ställer oss och Clarins ger er svaren!

Extra Firming Eye Serum - Serum för att öka fasthet och släta ut 

Fråga: "Jag är i 40-års åldern och har fått en del kråksparkar runt ögonen som jag inte gillar. Jag skulle önska ett serum som reducerar dessa linjer så att jag ser pigg och fräsch ut". 

Clarins svarar: Clarins Extra-Firming Eye Serum är ett intensivbehandlande ögonserum som ökar fastheten och har en utslätande effekt på rynkor kring ögonen. Det hjälper även till att reducera svullnad och mörka ringar under ögonen så att du får den pigga looken som du är ute efter. 
 

Clarins Double serum - En energiboost på flaska

Fråga: "Jag vill skydda min hud från att åldras i förtid och vill att den ska få nytt liv och lyster. Jag vill också att min hud ska kännas sammetslen och mjuk samt bibehålla eller återfå en fin fasthet och spänst. Jag vill att min hud ska vara fräsch varje morgon när jag vaknar och fullkomligt stråla av energi!" 

Clarins svarar: Clarins Double serum är MER än ett enkelt serum. Det är 5 serum i 1. Det är den Clarins-produkt som innehåller flest växtextrakt och som gör det dubbelt så effektivt. På bara 7 dagar(!) upplever du och ser en stor förändring i huden. Ett "must have"-serum för alla kvinnor från 25 år och uppåt. Du kan läsa mer om Clarins Double serum HÄR.

Hydra-Essentiel -  Ett serum som livar upp trött och stressad hy 

Fråga: "Jag har slarvat med min sömn sista tiden, stressat en hel del och vistas ofta i miljöer med torr luft. Min hud känns grå och den saknar lyster. Mina linjer har blivit mer framträdande och även djupare." 

Clarins svarar: Clarins Hydra-Essentiel Intensive Bi-Phase Serum återställer fuktbalansen i din hud vilken har förlorats pga stress, dålig sömn, torr luft mm. Huden känns omedelbart slätare och mjukare samt återfår sin strålande lyster. På bara några dagar har linjerna slätats ut och minimerats. 
 

Extra-Firming Phyto Serum - Det perfekta serumet under sminket!

Fråga:  "Jag vill känna en go spänst i huden och känna ett omedelbart lyft. Jag upplever att huden blivit något mer slapp än för några år sedan. Jag vill få en silkesslät yta på huden och få en perfekt bas till den ultimata make-upen!" 

Clarins svarar: Clarins Extra-Firming Phyto Serum - " stödstrumpan till ansiktet". Med bara ett par droppar får din hud allt den behöver för att omedelbart få ett lyft och en slätare hudyta. Detta serum ger en felfri hy, ett omedelbart skönhetsresultat och en make-up med ett perfekt resultat. 

 

Pore Control Serum - För dig som vill förminska porer och få felfri hy 

Fråga: ”Jag tycker att jag på senaste tiden har fått fler synliga porer och en del blemmor och har inte hittat något som verkligen fungerar, finns det något serum som kan motverka det?” 


Clarins SvararClarins Pore Control jämnar ut och ger huden lyster samt specialiserar sig just på att förminska och motverka pormaskar! Serumet känns lätt på huden och tynger inte ner, samtidigt som det lämnar huden matt och silkeslen - ett perfekt serum för dig med blandhy.