Examensfina naglar med Ciates Flower Manicure

2014-05-27

Att skapa vårfina naglar med Ciatés Flower Manicure är hur lätt som helst! Ciaté har förberett ett par kit innehållande nagellack (i det här fallet det ljusrosa Candy Floss), ett snabbtorkande topplack, två små burkar med riktiga torkade blommor, en pincett och en fil! Kittet som jag vill visa er idag heter Strike-a-Posy och har ett rosa baslack. Kittet finns även i en ljusblå variant som heter Bada Bloom.

Efter att ha applicerat ett baslack börjar man måla naglarna i basfärgen som följer med kittet. På bilden nedan har jag applicerat ett par lager av Candy Floss.

När basfärgen har torkat lite jobbar man med en nagel i taget. Börja med att lägga ett lager av det snabbtorkande nagellacket och plocka upp en blomma från en av burkarna som sedan placeras någonstans på nageln. Vill man fortsätta med fler blommor på samma nagel så kan man göra det annars fortsätter man med nästa nagel och upprepar proceduren ovan. Man kan pressa försiktigt med fingertopparna över de torkade blommorna för att få dem att klistra sig fast bättre i topplacket. Med den lilla filen som följer med kan man fila bort de delar av blommor som har hamnat utanför naglarna. Avsluta manikyren med ett lager topplack.

Det finns även en liten film framtagen av Ciaté som visar hur man ska använda kittet. För att se filmen gå hit.