För mjuka händer & fötter!

2014-03-19

Jag har under några veckors tid fått testa Minus 417s hand- och fotkräm som jag snabbt blev förälskad i. Under de kyligare och snöigare tiderna som varit nu reagerar i alla fall mina händer och fötter med att bli supertorra, flagna, nagelbanden spricker, ja ni vet, och dessa krämer var verkligen som räddare i nöden.

Konsistensen?

Båda krämerna är enligt min erfarenhet väldigt lätta att smörja på, de har en mjuk, krämig konsistens, de absorberas snabbt och man slipper sitta och vänta i en evighet på att få ta på sig strumporna eller innan man kan ta i något utan att det glider ur handen - perfekt för mig som har så dåligt tålamod! :-)

Doften?

Doften... Mums mums mums säger jag bara! Dessa krämer doftar otroligt fräscht, en fantastiskt varm doft som ger en ren känsla. Doften passar både för att fräscha upp sinnena under vintern, men även under varma sommardagar.

Resultatet?

Med Minus 417 Hand Moisturizer Ocean kändes mina händer omedelbart mjukare och lenare, och efter att ha använt den ett tag märks verkligen skillnad. Mina nagelband spricker inte lika lätt, och mina händer ser mycket finare ut nu när de inte är så torra. Även fötterna har fått tagit stryk nu under vintern men Minus 417 Foot Nourishing Cream Ocean har varit perfekt för mina torra, spruckna fötter då de nu känns mycket mjukare, fräschare och mer välmående.

Till vem?

Till alla! Jag rekommenderar dessa krämer till alla som har torra/spruckna händer eller fötter, eller till er som bara vill ha en härlig fot- eller handkräm som ger dig extra mjuk hud och dessutom doftar gudomligt.

Psst... Ni missar väl inte att vi just nu har ett erbjudande där du får en Minus 417 Hand Moisturizer GWP när du köper Minus 417 för minst 345 SEK? Passa på!

/Linn