Glitterlack från Essie

2014-02-12

Idag vill jag visa er tre glitterlack från Essie som är helt underbara och som kan användas på många olika sätt! De tre glitterlacken är Set in Stones, A cut Above och As gold as it gets. Alla tre är gjorda för att användas över andra lack så jag tänkte testa några varianter för att prova hur de funkar ihop med andra basfärger. Jag har använt samma basfärger för alla tre lacken:

Jag började med att måla ett lager av det silvriga Set in Stones över alla dessa färger. Det visade sig att Set in Stones passade utmärkt över alla färgerna och gav olika resultat beroende på bas. För en mer dramatisk look kan en mörk bas användas och för en diskretlook eller vårlook kan de ljusa lacken användas som bas. Jag gissar att lacket passar över de flesta färger.

Nästa lack jag ville prova var A Cut Above som består av rosa glitter av olika storlekar. Även A Cut Above passar utmärkt över dessa fyra baser. Min favoritbas av dessa fyra blev Zoya Belinda då jag tycker att kombinationen lila och rosa är väldigt snyggt! Även det turkosa Pepperminty blev väldigt fint ihop med A Cut Above. Jag har målat ett lager av lacket över de fyra basfärgerna.

Det sista lacket som jag ville visa er idag är As Gold As It Gets. Lacket består av mindre guldfärgade glitterpartiklar i en klar bas. Bäst syns lacket över de mörka färgerna men för en diskretare look kan de ljusa färgerna användas som bas. Jag kan tänka mig att även As Gold As It Gets passar över de flesta färger.