IsaDora Gel Nail Lacquer

2014-11-19

Att uppnå salongsfina och glansiga naglar ska man enkelt kunna göra med IsaDoras gellack som lovar en veckas superglansiga naglar om man använder IsaDora Gel Nail Lacquer serien! Enligt instruktionerna på nagellacksflaskorna ska man applicera ett par lager med nagellack, vänta tre minuter och avsluta manikyren med ett lager av Gel Top Coat. Jag testade fyra av dessa färger och bar faktiskt en av färgerna fem dagar i rad utan att manikyren chippade eller visade några slitagemärken på nageltipparna! Det finns då goda chanser att manikyren hade varit oförändrad i ytterligare två dagar som IsaDora lovar.

De fyra färger som jag har testat är:

  • Praline (pekfingernageln) - elegant och mycket vacker på naglarna.
  • Violetta (långfingernageln) - en mycket behaglig lila färg som jag bar fem dagar i rad. Lacket täcker med ett par till tre lager beroende på hur tunna lager man målar.
  • Marron Glacé (ringfingernageln) - Mörk och härlig djupröd färg som ser svart ut på naglarna i vissa ljus.
  • Orange Zest (lillfingernageln) - En glad färg som piggar upp de mörkaste vinterdagarna.

Idag kommer ytterligare en tejpmanikyr! Det var så roligt att göra en den senaste gången då jag visade Layla lacken så jag bestämde mig för att göra en till :D. Den här gången hade jag Violetta som bas, tejpade två smala tejpremsor på naglarna och målade de olika områdena med Praline närmast nagelbanden, Marron Glacé i mitten och Orange Zest vid nageltippen. Jag tog sedan bort tejpbitarna och lät Violetta synas underifrån som två smala band. Jag avslutade manikyren med ett lager topplack.