IsaDora - Ray of Light

2014-02-06

IsaDoras vårkollektion heter Ray of Light och består av smink och nagellack i ljusa pastellfärger som får mig att längta till vårens värmande solstrålar och till ljuset som sakta är på väg tillbaka. Kollektionens fem nagellack innehåller alla pärlpigment och har en skimrande finish som fungerar väl för sig själva eller över andra lack. De fem nagellacken som ingår i kollektionen heter Dragonfly, Halo, Glorious, Opaline och Ray of Light. Idag vill jag visa er två av dem, Halo och Opaline.

Nedan har jag målat Halo på pekfingernageln och lillfingernageln och Opaline på långfingernageln och ringfingernageln. Det är lätt att måla med dessa lack men de är lite skira så de behöver byggas upp med fler lager. På bilden nedan har jag använt tre lager av dem vilket räckte gott och väl.

Att lacken är skira ökar möjligheten att kombinera dessa lack med andra. Jag valde Zoya Belinda som bas för nagelkonsten nedan. På pekfingernageln har jag målat ett lager av Opaline över Belinda och på lillfingernageln har jag målat ett lager av Halo över samma bas, Zoya Belinda. Jag såg chansen att göra en prickmanikyr till idag så jag gjorde prickar i olika storlekar med dessa två lack över Belinda.