IsaDora Shine Bright

2014-01-02

IsaDora's jul- och nyårskollektion heter Shine Bright och består av smink i två färgskaror, en varm där rött och guld är tänkt att kombineras ihop och en kall då man kombinerar rosa och silver. I kollektionen ingår fyra nagellack, två skimmerlack som heter Crown Jewel, Angel Wings och två strukturlack som heter Diamond Crush och Gold Crush. De lacken jag vill visa er idag är det lilafärgade Crown Jewel och det vita Angel Wings.

Crown Jewel har jag målat på lillfingernageln och pekfingernageln. Lacket har ett fantastiskt vackert rosa skimmer och täckte väl med två lager. Det här lacket blev snabbt min favorit på grund av det vackra skimret. På ringfingernageln och långfingernageln har jag målat tre lager av det gnistrande vita lacket Angel Wings. Applicerat på naglarna påminner lacket om snö en vacker och solig vinterdag.

De två lacken kontrasterade så bra mot varandra att jag ville testa att göra en fransk manikyr med dem. Över naglarna som redan var målade med Crown Jewel målade jag tippar med det vita Angel Wings och över Angel Wings målade jag lila tippar med Crown Jewel. Angel Wings var lite skirt över Crown Jewel men det fixade jag genom att måla två gånger med Angel Wings :)