Laylas One Step Gel Nail Polish Starter Kit

2014-07-17

En manikyr som sägs hålla i tre veckor, vem lockas inte av tanken att ha vackert målade naglar så länge utan att behöva lacka om så fort lacket har skavts bort? Även om jag vanligtvis byter lack varannan dag så är jag frestad att testa detta under semestern då jag åker bort! Detta ska man enkelt kunna uppnå med Laylas One Step Gel Nail Polish Starter Kit. Kittet består av en LED-lampa speciellt framtagen för en gel manikyr, en fil och tre lack att starta med. Systemet heter One Step eftersom man inte behöver använda varken baslack eller topplack. Ett lager ska räcka för att lacket ska täcka helt. Så här har jag använt kittet:

  1. Starta med att fila ovansidan av naglarna. Detta gör att lacket fäster bättre.
  2. Applicera färgen över alla fem naglarna men undvik att få färg på eller i nagelbanden
  3. Stoppa handen i Laylas LED lampa och starta lampan. Undvik att titta direkt in i lampan.
  4. Efter en minut ska manikyren vara klar men hos mig härdade lacken snabbare då jag provade.
Enligt Layla ska en flaska räcka för 20 manikyrer, och räknar man i veckor så räcker i så fall kittet där det inkluderas tre färger i ca 180 veckor eller 3,5 år :D Hos Eleven.se finns ytterligare 25 färger att välja på. De färger som följer med kittet heter:
  • Arabesque, No20 som ett mörklila lack. Lacket har jag målat på långfingernageln
  • Metropolitan, No 19 som är ett klassiskt rött lack. Lacket har jag målat på ringfingernageln
  • Ballerina, No 03 som är ett rosa skimrande ljust lack. Jag har målat Ballerina på lillfingernageln och pekfingernageln