Mavala

2014-03-29

Bland de första lacken jag skaffade innan jag började samla på nagellack var Mavala lack. Jag minns jag gillade storleken på deras flaskor (5ml) och jag hittade väldigt lätt de färger som jag var ute efter på den tiden. Jag återkommer till deras lack då och då och så även idag då jag vill jag visa er ett tre-pack med minifärger som innehåller lacken: Copper Gold, Mavala Minilack, 230 Sparkling Bronze och Metallic Grey.

Jag blev väldigt förtjust i packet och då speciellt det ljusgråa lacket Metallic Grey. Både Metallic Grey och Copper Gold täcker med två lager medan Sparkling Bronze täcker med tre lager. Jag skulle kunna tro att Sparkling Bronze är tänkt att användas till layering men lacket funkar också för sig själv. Metallic Grey har ett otroligt vackert shimmer och är väldigt lätt att måla med. På bilden nedan kan vi se Metallic Grey på pekfingernageln och lillfingernageln, Copper Gold på långfingernageln och Sparkling Bronze på ringfingernageln.

Glitterlacket Sparkling Bronze kan användas över både Copper Gold och Metallic Grey. Jag har målat ett lager av lacket över dessa på bilden nedan. Glitterlacket passade väldigt bra ihop med dessa två nagellack och min favoritkombination blev två lager av Metallic Grey plus ett lager Sparkling Bronze.