Nagellack från Aden - Tema Tokyo

2014-12-07

Aden har samlat ihop ett antal nagellackskits, varje kit bestående av fem lack som har valts för att representera en berömd stad. Bland de städer som figurerar finner vi Acapulco, Monte Carlo, Amsterdam, Marrakesh, Paris och Tokyo. Idag ska vi titta på de lack som representerar Tokyo. Tokyo kittet består av två cremelack, ett fantastiskt rött skimmerlack och två glitter som fungerar bäst över andra lack.

På bilden nedan har jag målat ett lager av det bruna nudelacket nummer 71 på lillfingernageln och pekfingernageln och ett lager av det svarta lacket nummer 20. Över det svarta lacket har jag målat ett lager av det blåa glitterlacket nr. 168.

Två lack finns kvar att visa från Tokyo-kittet. Dessa påminner mest om julen så jag sparade dem för att använda dem ihop. Det ena lacket har nummer 80 och det är ett rött skimmer som täcker med två lager. Det andra lacket är ett glitter bestående av röda och silverfärgade finkorniga glitterpartiklar och har nummer 41. Ni kan se hur det röda skimmerlacket ser ut på lillfingernageln och pekfingernageln. På långfingernageln har jag målat ett lager av glittret över det röda skimmerlacket. På ringfingernageln har jag målat tre lager av glittret. Lagren täckte inte nageln perfekt och det är nog inte meningen att täcka helt heller utan lacket är tänkt att användas som effektlack över andra lack. Jag målade sedan ett rött sträck vid nageltippen för att forma en lite bredare funky French.