OPI & Coca Cola

2014-07-12

OPI har nyligen lanserat en samarbetetskollektion med Coca Cola där färgerna är inspirerade av Coca Cola drycker genom tiderna. Kollektionen består av nio lack och finns även att köpa som mini-kollektion där man får de nio färgerna i små nagellacksflaskor plus en extra flaska av OPIs topplack. Minilacken är perfekta att ha med sig på semestrar eller om man vill prova sig fram till olika färger. På bilden nedan ser vi två lager av:

  • Coca Cola Red - Ett klassiskt rött lack som är signaturfärgen för själva Coca-Cola märket. Jag har faktiskt försökt jämföra färgen med olika Coca Cola burkar och förpackningar och färgen stämmer väldigt väl med den röda Coca Cola färgen!
  • Today I Accomplished Zero - Ett lack som har en svart jellybas med rödrosa glitter! Mycket vackert! Färgen är inspirerad av Coca Cola Zero
  • You're so Vain-illa - Ett ljusbeiget lack som kommer att fungera bra som bas för olika nageldekorationer. Lacket är väldigt vackert för sig självt. Inspirationen till det här lacket kommer från Vanilla Coke.
  • Sorry I'm Fizzy today - Detta är också ett lack som har inspirerats av Vanilla Coke. Den rosa färgen är mycket trevlig och kan bli ett perfekt lack till vardags.

 

  • Green on the Runway - Lacket ser duokromatiskt ut på naglarna och har ett väldigt vackert djup. Lacket har inspirerats av Sprite.
  • A Grape Affair är mörkt lila och har inspirerats av en grape-fruit variant av Fanta
  • Turn On the Haute Light är ett lack som ser ut som en silverfolie och symboliserar light Coca Cola. Det var det enda lacket som jag endast applicerade ett lager av då jag tyckte att första lagret var så täckande att ett extra lager var onödigt.
  • Orange You Stylish! är ett medium orangefärgat lack som är inspirerat av Fanta.

Jag sparade ett av lacken till sist eftersom jag ville använda det som en bas till en prickmanikyr. Lacket heter Get Cherried Away och är lika lätt att applicera och använda som de andra åtta lacken. Get Cherried Away har inspirerats av Cherry-coke och har en mörktlila färg som drar åt det röda hållet i vissa ljus.

 

På bilden nedan har jag använt Get Cherried Away som bas. Jag gjorde sedan prickar med You're so Vain-illa och Turn On the Haute Light. Vissa av prickarna har jag gjort lite större genom att använda ett större prickverktyg för att sedan komma med ett mindre prickverktyg och göra mindre prickar över de stora prickarna.