Påsknaglar

2014-04-16

Glad Påsk på er!

Idag tänkte jag visa er en design för påskhelgen som är enkel att göra och som blir effektfull. För manikyren nedan har jag använt mig av IsaDoras senaste strukturlack som kom nu i vår. Färgerna som jag använde heter Cotton Candy (det ljuslila lacket) och Lemon Soda (det gula lacket). Jag startade med ett par lager av båda lacken och täckte dem sedan med topplack.

För att måla äggskalet på accentnageln använde jag mig av det vita lacket OPI - My Boyfriend Scales Walls som är min absoluta favorit när det gäller vita lack. Lacket är otroligt användbart både när det gäller nagelkonst och när det gäller att ha en ljus bas för vissa glitter. Två svarta välplacerade prickar fick vara ögonen och med två vita prickar på sidan om de svarta prickarna ger intryck av att kycklingen tittar lite snett nedåt :) För näbben använde jag Essie - She's Pampered, ett vackert rött krämlack som jag brukar plocka fram lite då och då.

För resten av naglarna använde jag mig av Ciaté - Sweet Pea. För att göra halvmånarna använde jag mig av en väldigt tunn pensel. Det är samma pensel som jag brukar använda vid nagelkonst och som jag också använde för att måla äggskalet på accentnageln. Prickarna kan enkelt göras med någonting skarpt såsom spetsen på en penna, en tandpetare, en hårnål eller något liknande. Avsluta manikyren med topplack.