Revlon ColorStay Gel Envy

2014-11-13

Revlons serie av gelliknande lack är verkligen jättefin och erbjuder en stor variation av färger! Lacken är gjorda så att färg och baslack är integrerade i samma flaska. Detta innebär att man inte behöver grunda med ett lager baslack för hållbarhetens skull. Jag brukar dock alltid grunda med baslack för att skydda nageln mot missfärgningar men enligt Revlon ska man alltså inte behöva applicera en bas när man använder dessa lack. Alla fyra lack var väldigt täckande och täckte nästan helt med det första lagret. Jag fortsatte dock med lager nummer två då jag ville verkligen vara säker på att nageln var täckt till 100%. Till dessa lack har Revlon tagit fram ett topplack som ger extra glans åt nagellacken och som ska förlänga hållbarheten. Färgerna som jag har testat heter:

  • Jackpot - Ett gyllene skimmerlack
  • Sky's the limit - ett isblått lack
  • Showtime - ett djupt lila lack med massor av mikroglitter i rosa och blåa nyanser
  • Hot Hand - ett mellanrosa cremelack

Lackens varierande färger och finishar gav mig iden att göra en splatter manikyr. Detta gör man genom att man blåser färg över naglarna genom ett sugrör som man har doppat i nagellack. Detta är en kladdig metod och kräver att man jobbar över ett stort papper, exempelvis en gammal tidning. För att kunna göra rent nagelbanden lättare tejpar man runt nagelbanden innan man börjar blåsa färg över naglarna. När man är klar tar man bort tejpen och gör rent runt nagelbanden. När man är klar med rengöringen toppar man manikyren med ett lager topplack. Metoden ger upphov till oväntade mönster och blandningar av färger och är väldigt spännande på så vis. Varje nagel får ett eget mönster!

Av dessa fyra lack blev det lilafärgade lacket Showtime min favorit med det rosafärgade Hot Hand som nummer två. Vilken är din favorit bland dessa lack?