Så lyckas du köpa rätt julklapp!

2014-12-02

Att hitta den perfekta julklappen inom skönhet kan både skapa stress och beslutsångest. Det är ju inte alltid så lätt att välja åt någon annan då skönhetsprodukter är så personliga. Vad passar bäst att ge bort till den som älskar det trendiga och vad uppskattar egentligen den klassiska personen? Den här veckan tipsar vår skönhetsbloggare Lina om de perfekta julklapparna och om hur du lyckas köpa rätt produkt till rätt person!

Den okomplicerade
Ska du köpa en julklapp till en person som inte riktigt prioriterar beautyprodukter kan hudvård vara en ganska bra idé. Vill man ändå pusha personen till att komma igång så gäller det att börja med basic produkter. Make Up Store säljer bland annat ett bas kit som innehåller en necessär, en mascara, en eyeliner och en brynskugga! Perfekt för den som vill sätta igång!

Tips på julklappar:
Make Up Store Eyes Kit
Boots No7 Lift & Luminate Day Cream SPF 15
NYX Powder Blush
Maybelline New York FIT Me Concealer

Den klassiska
Den här personen brukar oftast veta vad man vill ha och byter inte ut produkterna man gillar i första taget. Man håller sig oftast till de klassiska färgerna och testar de produkter man hört ska vara bra eller som man läst om. Är produkterna populära och har kvalité går detta hem direkt! En bra concealer är svårt att hitta och har ni inte provat Clarins Instant concealer kan jag varmt tipsa om den inför julklappsköpandet!

Tips på julklappar:
Too Faced Matte Eye Shadow Make Up Store Glitter Eyeliner
China Glaze Nail Lacquer, Evening Seduction
Clarins Instant Concealer

Den medvetna
Har personen ett intresse för skönhetsvärlden, har man oftast koll på vad som är nytt och vad som är trendigt. Man vet oftast hur man ska använda produkterna och gillar att experimentera med nyheter. Om din vän inte redan har den här produkten så vill jag tipsa om Anastasias Contour kit som varit slutsålt i hela sverige i veckor. En perfekt palette för den som vill kunna korrigera, ge färg och highlighta sin makeup! Jag fullkomligt älskar den!

Tips på julklappar:
Flormar Long Wearing Lipstick
Anastasia Contour Kit
Make Up Store Glitter
Kardashian Beauty Faux Lashes, Scintillate

Den exklusiva
Den här personen gillar lyx och kvalité i kombination. Det behöver inte alltid vara en extremt dyr produkt. Så länge den ger ett starkt första intryck och ger en känsla av lyx så funkar det! Förpackningen är därför viktig så tänk även på det när du handlar den här julklappen. Lägg lite extra tid på inslagningen också så är du i hamn!;) Här vill jag tipsa dig om Bdellium Tools. Penslar är något som inte alla lägger pengar på men det är verkligen A och O när det kommer till makeup. Att rulla ut fodralet med alla penslarna på julafton kan inte bli annat än succé!

Tips på julklappar:
Clarins Perfect Eyes & Brows Palette
bdellium Tools Pink Bambu Complete 14pc. Brush Set
bareMinerals Special Collector's Edition
GlamGlow Tingling & Exfoliating Mud Mask

Ett stort lycka till nu i ditt julklappsletande!