Teeez

2014-09-04

Dagens lack kommer från ett märke som jag inte har testat förut och som jag gillade på en gång innan jag ens hade börjat prova lacken, nämligen Teeez. Hur kunde jag gilla lacken utan att ens ha provat dem? Jo, förutom att färgerna verkade fina i sina flaskor, hade flaskorna otroligt snygga förpackningar och en säregen design! Ett av lacken var dessutom holografiskt och det är alltid spännande att testa ett nytt hololack :) Lacken kommer från två kollektioner, Chain of Stones och Head over Heels. Vi börjar med att titta på det holografiska lacket "Melted Copper" som följer nedan. Lacket blev på en gång favoriten och ni kan se på bilden varför, eller hur? När solen träffar naglarna bildas en regnbåge på varje nagel! "Melted Copper" var ett lättmålat lack som täckte med två lager. Lacket tillhör kollektionen "Chain of Stones".

Vi fortsätter med de tre resterande lacken som jag vill visa er idag. På bilden nedan har vi:

  • Candy Apple. Lacket kommer från kollektionen Head over Heels och har en väldigt vacker mellangrön färg. Lacket var lätt att måla med och täckte med två lager. Jag bär lacket på pekfingernageln och lillfingernageln.
  • Cotton Candy heter lacket som jag bär på långfingernageln. Färgen är diskret och passar bra som bas för olika nagel konster. Även Cotton Candy täckte med två lättapplicerade lager. Lacket kommer från samma kollektion som Candy Apple nämligen Head over Heels.
  • Jealously Jade kommer från kollektionen Chain of Stones och har en dämpad och dammig turkosfärg. Jag har målat två lager av Jealously Jade på ringfingernageln.

För att göra manikyren nedan har jag börjat med två lager av Cotton Candy och sedan använt de två gröna nyanserna Jealously Jade och Candy Apple. Jag målade de vertikala strecken med en solfjäderformad nagelpensel och avslutade sedan manikyren med topplack.