Välkommen till vår butik!

2014-06-10

Välkommen Fredrik! Vi välkomnar varmt vår nya frisör Fredrik Olofsson med ett event som går i hårvårdens tecken nu på torsdag den 12/6 kl 18-20. Kom förbi och prata hårvård, produkter och solskydd inför sommarsäsongen och passa på att boka in en tid med Fredrik redan nu. Vi kommer också smyglansera Fredriks egen hårprodukt Wetsuit som är ett silkeslent skydd för långa hårlängder.

På plats finns också vår duktiga make up-artist Johannes Aydin med team som hjälper dig att välja ut rätt varumärken och produkter inför sommarens alla händelser. Du kan även passa på att boka in en privat session där du bland annat lär dig tekniken bakom en vällagd make up. Det kommer att bjudas på dryck och tilltugg samtidigt som du får shoppa till 20 % av hela sortimentet. Ta också chansen att få med dig en lyxig goodiebag samt en skönhetsbilaga från Sofis Mode med dig hem.

Vi har 10 platser kvar till eventet - så anmäl dig nu genom att maila till store01@eleven.se. Vi stänger gästlistan när alla platser är fyllda.

Varmt välkommen önskar teamet på eleven store på Karlbergsvägen 37 i Stockholm.