Vilket serum är jag?

2014-04-09

Att veta vilket serum man ska välja kan ibland vara svårt och vi får ofta frågan hur man ska göra valet! Vi bad därför Anna på Clarins om hjälp. Vi funderade lite på hur vi tillsammans kunde ge er de bästa svaren. Svaret var självklart! Vi frågar helt enkelt det som ni, våra kunder, frågar oss om och så får Clarins ge er svaret.

Vi ställer frågorna - Clarins svarar.

Clarins Hydra-Essentiel Intensive Bi-Phase Serum "Jag har slarvat med min sömn sista tiden, stressat en hel del och jag vistas ofta i miljöer med torr luft. Min hud känns grå och den saknar lyster. Mina linjer har blivit mer framträdande och även djupare."
Clarins svarar: Hydra-Essentiel Intensive Bi-Phase Serum återställer fuktbalansen i din hud vilken har förlorats pga stress, dålig sömn, torr luft mm. Huden känns omedelbart slätare och mjukare samt återfår sin strålande lyster. På bara några dagar har linjerna slätats ut och minimerats.

Clarins Extra-Firming Eye Serum "Jag är i 40-års ålderns och har fått en del kråksparkar runt ögonen som jag inte gillar. Jag skulle önska ett serum som reducerar dessa linjer så att jag ser pigg och fräsch ut".
Clarins svarar: Extra-Firming Eye Serum är ett intensivbehandlande ögonserum som ökar fastheten och har en utslätande effekt på rynkar kring ögonen. Det hjälper även till att reducera svullnad och mörka ringar under ögonen så att du får den pigga looken som du är ute efter.

Double Serum "Jag vill skydda min hud från att åldras i förtid och jag vill att den ska få nytt liv och lyster. Jag vill också att min hud ska kännas sammetslen och mjuk samt bibehålla eller återfå en fin fasthet och spänst. Jag vill att min hud ska vara fräsch som en nyponros varje morgon när jag vaknar och fullkomligt stråla av energi och fräschör!"
Clarins svarar: Double serum är MER än ett enkelt serum. Det är 5 serum i 1. Det är den Clarins-produkt som innehåller flest växtextrakt och som gör det dubbelt så effektivt. På bara 7 dagar (!!!) upplever du och ser en stor förändring i huden. Ett "must have" serum för alla kvinnor från 25 år och uppåt.

Clarins Extra-Firming Phyto Serum "Jag vill känna en go spänst i huden och känna ett omedelbart lyft. Jag upplever att huden blivit något mer slapp än för några år sedan. Jag vill få en silkesslät yta på huden och få en perfekt bas till den ultimata make-upen!"
Clarins svarar: Extra-Firming tightening lift botanical serum- " stödstrumpan till ansiktet". Med bara ett par droppar får din hud allt den behöver för att omedelbart få ett lyft och en slätare hudyta. Detta serum ger en felfri hy, ett omedelbart skönhetsresultat och en make-up med ett perfekt resultat.

Clarins Super Restorative Remodelling Serum "Jag är en kvinna i medelåldern som börjar känna att mina hormoner åker bergochdalbana i kroppen. Huden känns tunn, lite slapp och spänsten i mina tidigare fylliga kinder har minskat. På väg in i menopaus? Jag vill bibehålla spänsten i huden och återfå lystern. Jag vill vakna med ett strålande, piggt ansikte utan puffighet (svullnad)."
Clarins svarar: Super Restorative Remoddeling Serum - Ett exceptionellt koncentrat av energi och lyster. Produkterna i Super restorative serien är tillägnad alla kvinnor som vill ha en hy som strålar likt sin inre ungdomlighets, trots hormonella förändringar orsakade av åldrande.

Clarins Mission Perfection Serum "Jag är en kvinna i medelåldern som lider av pigmenteringar och/eller vill förebygga pigmenteringar. Jag upplever att huden förlorat stor del av sin lyster och huden har fått markerade rynkor."
Clarins svarar: V Mission Perfection Serum minimerar pigmenteringar och hjälper till att göra så att hyn ser klarare ut, reducerar framträdande rynkor och hjälper till att bekämpa förlorad fasthet. Din hud får tillbaka ett slätare och jämnare utseende med en djupare lyster.