11 favoriter inom skönhet!

2015-11-12

Den här veckan är eleven.ses 11 årsjubileum, jag har listat 11 av mina favoriter till er. Allt på listan kan jag varmt rekommendera och jag hoppas ni kan hitta något som kan inspirera er och kanske bli en av era favoriter också. Stor grattis till eleven.se och masa kärlek från mig till er!

CND Vinylux - ett nagellack som verkligen håller vad det lovar. Sitter som berget i 7-8 dagar och är ändå superlätt att ta bort med vanlig nail polish remover när det är dags. Måla rakt på naglen, inget underlack behövs, ett lager top coat, låt torka i 8 min sen e det klart!

Rituals Home Fragrance Sticks - härliga, fräscha dofter för hemmet. Ser lite ut som en fin blomma när du har pinnarna i. Den perfekta gå-bort-presenten som mååååånga av våra vänner har uppskattat.

SQOOM Starter kit Basic Anti-Age, White - Med något så komplicerat som jontofores och ultraljud transporteras högeffektiva serum med en miljon milda vibrationer i sekunnden, hela vägen ner till dermis. Det enda som känns är att det blir lite varmt, inget stickande eller annan obehagskänsla alls. Jag såg väldigt snabbt resultat på mina naso-labial veck och att huden blev fastare än förut, en liten mirakelgörare!

Peter Thomas Roth CC Eye Correcting Concealer - i ena änden och highlighter i andra. mjuk, skön concealer med bra täckförmåga som smälter fint in i huden och håller bra.

Clarins Cream-to-Powder Matte Eyeshadow - Lättapplicerad (jag kör med fingrarna) ögonskugga med mycket pigment. Ger fantastiskt skimmer och sitter bra.

Anastasia Brow Wiz Skinny Brow Pencil - perfekt penna för dig som vill ha naturliga bryn men som har lite glesa områden som saknar hårstrån här o där. Lätt att dra tunna linjer med också om du vill definiera formen lite.

EcoTools Bamboo 6 Piece Day-to-Night Clutch Set - eko-medvetna borstar med bambuhandtag och återvinningsbart aluminium. Mjuka,kompakta sköna borstar i syntetiskt material som ger bra motstånd.

St. Tropez Gradual Tan Every Day Body Moisturizer - har räddat min vinterbleka, glåmiga kropp många gånger, en body lotion som ger fin glöd och gradvis färg. Tack vare St Tropez aroms guard doftar den behagligt och med deras appliceringsvante, tan optimizer tan applicator mit, är det lätt att få färgen jämn o fin.

Kevin Murphy Texture Master - en strukturspray som ger omedelbar volym och skön beachig känsla på håret. Jag har använt den på både tunt fint hår och på tjockare hår och den fungerar utmärkt på båda. Det blir bra volym utan att håret tyngs ner.

Beauté Pacifique Enriched Toner Dry Skin - superskönt och krämigt och ansiktsvatten för torr hy, helt alkoholfritt så du kan använda det runt ögonen. Applicering med bomullspad rekommenderas men eftersom konsistensen är så krämig funkar det lika bra att applicera med händerna (sparar både pengar o miljö).

Annemarie Börlind Beauty Pearls Moisture Serum - Lyxigt, ekologiskt serum med b la hyaluronsyra och mineralpigment som ger fin lyster till huden. Ger massa fukt och jobbar mot linjer och rynkor.