3 favoriter från Make Up Store!

2015-03-25

Linn, Site Manager på eleven.se testar Make Up Store:

Jag kom i kontakt med Make Up Store första gången när vi lanserade det 2013 på eleven.se. Jag hade ju hört om märket tidigare men inte tagit mig tid att testa.

Jag blev snabbt förälskad i Make Up Store Face Mist, en underbar ansiktsspray som verkligen fräschar upp huden under dagen, den är perfekt för mig som sitter vid datorn väldigt mycket. Den har en alldeles ljuvlig doft av melon och gurka, riktigt fräsch, och fungerar både om man är sminkad och inte.

Ett tips är att förvara den i kylskåpet, då känns det extra skönt och svalt när man sprayar på den under dagen!

I min handväska har jag alltid med mig Make Up Store Aqua Cooling Powder - verkligen ett måste-ha!

Jag provade detta underbara puder för första gången vid en utbildning med Make Up Store, sen dess har jag varit ''hooked''. När jag först drog ett svep med borsten tänkte jag: ''Wow!'' Det känns nämligen som att borsten nästan är blöt och kall när du applicerar pudret trots att det är helt torrt, vilket gör att den känns svalkande och som en fuktbomb. Den lämnar även huden med en matt finish - perfekt för mig som lätt blir bank i T-zonen (panna, näsa och haka) under dagen.

Ett tips är att behålla skyddet i burken för att kunna förvara borsten i locket. Dutta borsten i pudret, dutta sedan av överflöd i locket, och svep lätt över huden. Tänk på att skaka av ganska mycket av överflödet, du behöver nämligen inte så mycket. Behöver du sedan mer, använd överflödet i locket!

Sist men inte minst, Make Up Store Skin Serum. Också en wow-produkt som jag använder nästan dagligen! Detta serum är nämligen otroligt multifunktionellt, det är vårdande för huden, hjälper till att förebygga ålderstecken, fungerar både för ansikte och ögon är perfekt både dag och natt. Den fungerar även utmärkt som en primer!

Då jag, som de flesta andra, behöver mycket fukt under dagen är denna perfekt att använda under sminket för att få det att sitta bättre under dagen och få fukt samtidigt. Om jag har en lite tjockare concealer brukar jag även blanda ut den med någon droppe av serumet för att få en lättare konsistens samt att den sitter längre och man får ett silkeslent, jämnt resultat. I love it!