Akademikliniken lunch-fix!

2015-02-19

Är dina dagar fullmatade av arbetstimmar, privata åtaganden, familjeliv och sociala evenemang? Det är programledaren Sofia Wistams också. Därför har hon tillsammans med Expressen samt vårt bästsäljande varumärke Akademikliniken, gjort ett program för web-TV som visar oss hur vi bättre kan vårda vårt yttre i sann quick fix- anda. Programmet Snygg på en lunch ser du här och givetvis kan du också ta en närmre titt på våra produkter från Akademikliniken. Sist men inte minst får du just nu en gåva när du handlar för över 250 kronor från någon av deras hudvårdsserier, så passa på, erbjudandet gäller endast så länge lagret räcker.

Plastikkirurgerna Per Hedén och Jan Jernbeck möttes i slutet av 1980-talet på Karolinska Universitetssjukhuset när de båda arbetade med avancerad mikrokirurgi. De hade en gemensam vision om att skapa en stor klinik för högteknologisk sjukvård i privat regi.

"Vi ville erbjuda det största utbudet av plastikkirurgi, med hjälp av den senaste teknologin och de modernaste metoderna för att uppnå vår viktigaste målsättning; omsorg i världsklass och ökad livskvalitet för våra patienter."

Idag är Akademikliniken Nordens ledande privata klinik för estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. Vi på eleven.se har sålt Akademiklinikens hudvårdsserier sedan 2010 och för varje år som går sedan vi introducerade varumärket har efterfrågan på deras produkter ökat. Det har vi tagit till oss av och därför ser våra inköpare regelbundet över sortimentet så att vi alltid ska ha det senaste i lager.