Blommiga naglar för speciella tillfällen!

2015-05-09

Det börjar som sagt att dra sig mot student- och bröllopstider, och är det någon accessoar som man vill ha vid sitt speciella tillfälle så är det snygga naglar. Här nedan har jag gjort en blommig look, som passar utmärkt under sommarens stora event.

Jag har använt Uslu Airlines Nail Polish, St. Denis De La Reunion Gillot Nude Cream som bas på tummen, pek-, lång- och lillfingret och målat blommor i olika storlekar med Uslu Airlines Nail Polish Collab, Black Top Trujillo True Blue. Jag har även använt pärlorna ur Ciaté Caviar Manicure Luxe Lustre som dekoration i blommorna.

På ringfingret har jag skiftat och istället använt Black Top Trujillo True Blue som bas, och målat blommorna med St. Denis De La Reunion Gillot Nude Cream. Jag avslutade med Ciaté Speed Coat Fast Dry Top Coat.

Jag vill visa er hur nyansen ser ut både utomhus och inomhus, då de (som de flesta nagellack) skiftar lite i färg beroende på ljus. Utomhus i solljus blir den blå nyansen vackert ljusblå, medan den inomhus ser mer klarblå ut. Otroligt vacker nyans!

Tips!

Applicera gärna ett baslack, och gärna två lager av ditt nagellack som du tänker ha som bas (beroende på hur pass täckande det är). Använd en tunn, tunn pensel och måla olika stora blommor med en annan nyans. Du fäster pärlorna genom att varsamt trycka på dem när lacket fortfarande är vått. När lacket torkat så trycker du lite försiktigt igen. Måla sedan ett eller två lager med topplack för att få pärlorna att hålla bättre, och hålla din manikyr fräsch längre.