Depend 7 Day - vårfärger

2015-03-17

I övergångstiden mellan vinter och vår brukar jag bära både mörka och ljusa lack om varann allteftersom vädret växlar mellan soliga vårdagar och snöiga vinterdagar. Dagens lack från Depend är just en blandning av mörka lack, som lätt kan blandas i en vinteraktig manikyr och ljusa lack som påminner om våren.

Den första manikyren består av tre lack som har olika nyanser av lila.

  • Poetry in Motion (pekfingernageln) har en neutral lila/rosa färg, med en dammig ton.
  • Local Grapevine (långfingernageln) har ett otroligt vackert skimmer! Detta är min favorit bland de lila lacken som jag visar här.
  • Dimly Lit (både ringfinger- och lillfingernageln) är ett lila skimmerlack med gråa undertoner

Ovanpå lacken som jag använde i manikyren ovan målade jag ett lager av det superskimriga lacket Pixie Spell Dust. Lacket förvandlade manikyren och man kan se hur de olika färgerna har påverkats och omvandlats till helt nya färger! Jag gillar när man med ett överlack kan omvandla den redan befintliga manikyren. Detta är ett sätt att få en manikyr som man har burit i några dagar att få en helt annan inriktning om man har tröttnat på de ursprungliga färgerna.

Sist ska vi ta en titt på ett par vårfärger, det vackra rosa/koralfärgade lacket Still Searching och det vitskimriga pärlemorlacket White Pearls. Jag gillar att skapa kontraster och det vitskimriga lacket parades därför ihop med skimmerlacket Still Searching. Jag målade sedan trianglar med pärlemorlacket vid nagelbanden.

Lacken som jag använde tillhörde Depends nya hybridserie 7Day och för bäst hållbarhet ska de användas ihop med startkitet som innehåller en cleanser, ett skyddande baslack, ett hybrid topplack, en manikyrpinne samt en nagelfil. Alla lacken som jag bar på första bilden och de på sista bilden täckte med två lager.