Din guide i rea-djungeln!

2015-12-27

Du har väl kollat in vår mellandagsrea?
Fynda favoriter eller nya upptäckter till riktigt bra priser! Vi har sammanställt några av våra mest prisvärda rea-favoriter inom smink, doft, hud - och hårvård, och idag har turen kommit till produkter ur vårt hudvårdssortiment!

Decléor Aromessence Ylang Ylang Duo, uppfräschande vård för fet hy och blandhy! En rengörande och balanserande duo speciellt framtagen för daglig vård av fet hy och blandhy. Kitet innehåller ett rengörande serum och en nattkräm, båda formulerade med eteriska och vegetabiliska oljor och Ylang Ylang som hjälper till att balansera hudens talgproduktion - för att reducera glans och ge huden en fräsch look och känsla. Elegant presenterat i en snygg träbox!

Duon innehåller:
* Decléor Aromessence Ylang Ylang Purifying Serum
* Decléor Aroma Night Ylang Ylang Purifying Night Balm

NUXE The Essentials Travel Kit, allt du behöver för att vårda ansikte och kropp under resan! Ett komplett resekit med 6 produkter från NUXE, som framgångsrika inom naturkosmetik är ett av de bästsäljande varumärkena på apoteken i Frankrike. Med vårdande och uppfräschande produkter för din ansikts - och kroppsvårdsrutin, perfekt att packa med på resan!

Detta kit innehåller:
* NUXE Prodigieux Shower Oil With Golden Shimmer
* NUXE Micellar Cleansing Water with Rose Petals
* NUXE Huile Prodigieuse
* NUXE Prodigieux le Parfum EdP
* NUXE Créme Fraîche Enrichie 24hr Soothing & Moisturizing Cream
* NUXE Rêve De Miel Ultra Comfortable Body Cream

Bliss Crown Jewels Gift Box, förvandla badrummet till ett hemma-spa! Ett härligt kit från spamärket Bliss med fyra favoriter för att rengöra och vårda både ansikte och kropp. Perfekt för att förvandla badrummet till ditt egna hemma-spa, och pyssla om kropp och ansikte lite extra.

Detta kit innehåller:
* Bliss Lemon + Sage Body Butter
* Bliss Love Handler
* Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask
* Bliss Fabulous Foaming Face Wash

Molton Brown Pink Pepperpod Body Wash, lyxigt väldoftande kroppsrengöring! Det här är en superlyxig duschkräm som rengör, vårdar och fräschar upp både kropp och sinne! Doftar aromatiskt uppfriskande av rosépeppar.