Efter jul kommer mellandagsrea!

2015-12-26

Vi önskar god fortsättning med att kicka igång Outlet!

Fynda favoriter eller nya upptäckter till riktigt bra priser. Vi har sammanställt några av våra mest prisvärda rea-favoriter inom smink, doft, hud - och hårvård, så håll koll på bloggen för tips under de närmaste dagarna. Först ut är smink!

IsaDora Face Sculptor Gift Set, en favorit inom contouring! För att accentuera dina ansiktsdrag - det här är det perfekta kitet från IsaDora! Innehållandes Face Sculptor, en palett med lika delar highlighter, rouge och bronzer, samt tillhörande borste, Face Sculptor Brush. För att enkelt framhäva och definiera ansiktets konturer med otrolig lyster!

  • I nyansen Warm Peach

Youngblood Lipgloss, för vårdande lyster! Upptäck det lyxiga läppglanset från Youngblood Mineral Cosmetics! Med subtila färgnyanser och glansig finish, formulerat med naturliga ingredienser som kandelillavax, solrosfröolja och vitamin E för att samtidigt återfukta läpparna och hålla dom mjuka och smidiga.

bareMinerals Light Show Eyeliners Kit, för en metallic-look perfekt till nyår! En skimrande eyelinertrio för att djärvt markera och framhäva dina ögon. Med en mineralrik formula som enkelt glider på och ger en iögonfallande metallic-finish.

Detta kit innehåller:
* bareMinerals Metallic Eyeliner Orbit
* bareMinerals Metallic Eyeliner Galaxy
* bareMinerals Metallic Eyeliner Comet

Ciaté Caviar Manicure Black Pearls, ta nailart till nästa nivå.
Ett kit med ett nagellack och nagelpärlor från Ciaté. Kombinera produkterna för en cool och elegant effekt som definitivt inte går obemärkt förbi!

Detta kit innehåller:
* Ciaté Ghetto Fabulous
* Caviar Black, svarta & violetta pärlor