Everyday look med Lily Lolo

2015-09-24

Jag som är en sucker för mineralsmink kunde verkligen inte tacka nej till chansen att få prova på produkter ur Lily Lolos sortiment, just till denna look har jag använt mig av produkter från deras senaste kollektion Life's A Peach! Produkterna består till huvudsak av pulvriserade mineraler och Lily Lolo lägger stor vikt på konceptet "less is more". Detta innebär att de helt och hållet skippar att testa sina produkter på djur samt att de utesluter kemiska substanser, färgämnen, talk, parfym, olja, silikon, parabener, nanopartiklar och bismuth oxychloride. Så naturligt som det bara kan bli och till humana priser!

Jag valde att köra en väldigt "everyday-vänlig" look med lite metalliska inslag, något som är väldigt inne i höst. På ögonlocken använde jag Lily Lolo Pressed Eyeshadow "Buttered up" och "In for a Penny". "Buttered up" är definitivt ett måste i sminkväskan, en neutral skugga med lätt lyster som är perfekt för att tona ut andra skuggor med eller highlighta precis under ögonbrynet eller i ögonvrån. "In for a Penny" är en grymt fin brun skugga med mycket lyster och som drar mot guld.

Jag toppade det hela med deras Lily Lolo Pressed Blush Life's A Peach på kindbenen och Lily Lolo Natural Lip Gloss High Flyer på läpparna, båda är i varma persikotoner som jag tycker passar perfekt till de guldskimriga ögonen. Lite mascara på fransarna och du har en enkel och fräsch look med lyster som är perfekt till vardags.