FACE Stockholm

2015-02-16

FACE IT!

Nu ska ni få höra en hemlighet som är ganska pinsam. Jag har aldrig testat produkter från FACE Stockholm! Märket FACE Stockholm är ett utav Sveriges mest kända, men trots detta har jag aldrig fått en relation till dem. Mycket på grund av att det inte gick att få tag på där jag bodde innan jag flyttade till Stockholm och sedan dess har jag aldrig kommit till skott att testa då jag redan arbetar med flera andra varumärken.

Därför blev jag otroligt glad när jag fick reda på att FACE Stockholm kommer sälja sina produkter på eleven.se, så det kommer definitivt bli lättare att använda dem framöver. Jag har testat några av FACE Stockholms senaste nyheter som ni kan se nedan och jag tyckte så mycket om hur resultatet blev, väldigt vårigt och fräscht!

NYHETER!

FACE Stockholm Eye Dust
Jag gillade särskilt eye dusten som blev väldigt "bright" och klar i färgen, den lyser liksom lite på locket. Lättarbetad och passar till de flesta tillfällena!

FACE Stockholm Lipgloss
Glanset var super fint och täckande i en väldigt neutral färg som passar bra in till årets "nudetrend" Den doftade inte så mycket vilket jag kanske saknade lite, men färgen var riktigt bra.

FACE Stockholm Matte Eyeshadow Chiffon
Vilken bra basfärg på skugga! Den slår lite i aprikos-rosa vilket ger en fräsch och mjuk färg på locket. Den blir inte sådär vit som en del basskuggor kan bli.

FACE Stockholm Nail Polish French Pink
Här behövde man måla ett par lager för att få en täckande färg men den passar utmärkt för fransk manikyr eller för att bara ge en fräsch naturlig och välvårdad look. Snyggt med diskreta naglar om man lagt mycket fokus på sin sminkning.