Favorit - Formula 10.0.6 Facial Wipes!

2015-03-23

Linn G, Site Manager på eleven.se har testat Formula 10.0.6 Keep Me Clean Clarifying Facial Wipes:

Är det någon produkt jag älskar så är det rengöringsservetter! De kan verkligen vara räddare i nöden när man inte riktigt hinner rengöra huden i alla steg efter man t.ex tränat på lunchen eller när man bara behöver en uppfräschning.

Ett par rengöringsservetter som snabbt blev mina favoriter är Formula 10.0.6 Keep Me Clean Clarifying Facial Wipes. Härligt mjuka servetter berikade med gurka och trollhassel som varsamt rengör och ger en otroligt fräsch känsla och doft till huden!

Jag använder alltid dessa efter att jag tränat för att fräscha upp huden, och jag använder dem även efter att jag rengjort ansiktet med Formula 10.0.6 Totally Clean Sensitive Formula för en extra frisk och fräsch känsla både morgon och kväll. Ett måste-ha i necessären eller handväskan!

Formula 10.0.6 har även blivit väldigt omskrivna i stora, glamourösa tidningar som Cosmopolitan, OK!, Shop til you drop, Girlfriend och många fler!

Du missat väl inte att du just nu får ett paket Formula 10.0.6 Facial Wipes vid köp av produkter från Formula 10.0.6 för minst 150 kr? Läs mer här!