Fixa frisyren med Invisibobble!

2015-03-29

För ett tag sedan fick vi på eleven.se in Invisibobble The Traceless Hair Ring - en innovativ produkt som gör att du enkelt kan fixa mängder av olika frisyrer snabbt och med fräscha färger!

Invisibobble finns i massor av olika nyanser, och fungerar för alla hårtyper: allt från jättetunt till supertjockt. Invisibobble sitter på plats utan att glida ned som vanliga tofsar lätt gör, den lämnar inga ''spår'' i håret och sliter inte lika mycket som en tofs med metallbit på. Denna produkt har snabbt blivit en favorit hos oss på elevenkontoret, och även hos er kunder. Har du inte hunnit testa Invisibobble än, så rekommenderar vi verkligen att göra det!

Här nedan har vi gjort en vanlig, lite lägre, hästsvans på vår hudterapeut Linn. Vi avslutade med att spraya lätt med Matrix Vavoom Freezing Spray Finishing Spray som ger en hård stadga utan att kännas kladdig.

''Jag har alltid med mig Invisibobble vart jag än går, om jag ska till jobbet, träningen eller en fest så har jag alltid en Invisibobble i närheten. När jag tränar är den perfekt då den verkligen sitter på plats, och man slipper stanna upp mitt i träningen för att göra om tofsen igen. Min favoritnyans är Candy Cane, och har jag den inte i håret så sitter den på handleden då de är så söta så man kan använda dem som armband.'' - Linn M, Hudterapeut på eleven.se

Just nu har vi ta 3 betala för 2 på Matrix Biolage (gäller t o m 5 april), så passa på att förnya dig redan idag!

Här nedan kan du även se en video hur du enkelt kan få till en snygg frisyr till middagen eller festen med hjälp av Invisibobble The Traceless Hair Ring och hårklämma!