Fixa student- eller bröllopsnaglarna med USLU Airlines!

2015-05-07

Det börjar dra sig mot både student- och bröllopstider och därför tänkte jag passa på att visa er lite nagelinspo inför den stora dagen med hjälp av Uslu Airlines!

Till denna look har jag använt mig av Uslu Airlines Nail Polish Dj, Petersburg Glow In The Dark Yellow samt Uslu Airlines Nail Polish, St. Denis De La Reunion Gillot Nude Cream som bas och som dekoration använde jag mig av Uslu Airlines Nail Polish Dj, Huehuetenango Silver Pentagon Mirrors.

Jag applicerade 2 lager av St. Denis De La Reunion Gillot Nude Cream och sedan 2 lager av Petersburg Glow In The Dark Yellow, och för att enklast fästa glitterflingorna av Huehuetenango Silver Pentagon Mirrors rekommenderar jag att använda t.ex ett prickverktyg eller en tandpetare så att du kan välja själv vart flingorna ska sitta. Avsluta med ett topplack för att få flingorna att fästa ordentligt, och för att hålla nagellacket snyggt längre. Jag har använt Seche Vite.

Och något som är väldigt häftigt med Petersburg Glow In The Dark Yellow är att det just som namnet antyder - lyser i mörkret!