Födelsedagsnaglar - Grattis på 11-års dagen, eleven!

2015-11-12

Grattis på 11-års dagen, eleven!

Den 11 november (11/11) firar eleven 11 år på nätet och jag vill så klart vara med och skicka mina bästa önskningar på den stora dagen! Och vad kan man fira med bättre än ballonger (som på naglarna nedan), pompa och ståt! Och förstås med att lista mina 11 nagellacksfavoriter, nagellack som har på ett eller annat sätt utmärkt sig med sina bra egenskaper, användbarhet och vackra färger!

Här kommer min lista utan inbördes ordning.

 1. OPI - I Cannoli wear OPI. Ett brutet vitt lack som är väldigt användbart som bas för olika nail arts som nyligen har ersatt ett annat lack också från OPI (My Boyfriend Scales Walls)
 2. Pixi - Very Violet. Perfekt om man vill synas med sina naglar! Som namnet antyder, ett väldigt lila (och väldigt snyggt) lack!
 3. Zoya - Sage. Zoyas Natural Satins erbjöd ett antal otroligt snygga matta lack i neutrala nyanser. Det var svårt att välja en favorit men om jag måste så är det nog det grönaktiga lacket Sage.
 4. OPI - Dark side of the mood. Lacket är nästan svart men ändå inte! Jag har använt den mörkgråa nyansen många gånger i olika nail art.
 5. Zoya Nori - Glittrigt och snyggt från Zoya! Behöver man säga något mer om detta?! Lacket talar för sig självt!
 6. Zoya - Savita Ett annat matt lack som tar sig till min topp 11 lista, denna gång ett mörkt lila lack! Älskar färgen och finishen!
 7. Revlon - Revlon Red. Ett klassiskt rött lack! Det finns många varianter men detta är nog en bland de snyggare!
 8. Ciaté - Pocket Pepperminty. Mintgröna lack tillhör mina favoriter och Pocket Pepperminty har en perfekt mintgrön nyans!
 9. Ciaté - Party Shoes - Väldigt snyggt layeringlack då man vill bära subtilare glitter!
 10. Deborah Lippmann - Flowers in her hair. Ett annat mintgrönt lack (man kan aldrig få nog av dessa ;) ) Mycket snyggt!
 11. Ciaté - Locket. Ett glittrigt silverlack! Ursnyggt!