Hur sportiga är vi på eleven.se?

2015-03-21

Vi på eleven.se tycker att det är viktigt att ta hand om sig. Att låta sin kropp må bra, inifrån och ut. Eller utifrån och in. Vi vet till exempel att ett par vackert målade läppar som formats av ett läppstift från ett lyxigt varumärke, kan sätta guldkant på vilken tråkig vardag som helst. Eller att en kräm med silkeslena ingredienser såsom dem från vårt rika utbud av Sensai, kan göra underverk för en trött och sliten hud. Ändå vill vi under de här dagarna slå ett extra slag för den inre hälsan, välmående och balans i vardagen. Att med hjälp av rätt rutiner, god och nyttig mat och regelbunden träning bli den bästa versionen av sig själv.

Många hos oss på eleven.se är riktigt duktiga på att leva sunt och med en lagom disciplin för goda resultat. Så vi frågade våra egna träningsgurus för lite inspiration.

Emma, marketing manager för eleven.se.

Vad tränar du och hur ofta?

Just nu följer jag ett ganska strikt program och tränar varje dag, crossfit, gym, löpning samt pole fitness och så går jag ca en timme varje morgon före frukost.

Hur ser din hudvårdsrutin ut i samband med träning?

Inför pole fitness får jag inte smörja in kroppen på 24 timmar på grund av att det blir problem med greppen då, men annars ser jag till att återfukta min kropp med kroppslotion varje dag samt att fila bort förhårdnader i händer från hantellyft och stänger. Sen lägger jag på ett lager vattenfast Mascara innan träningen för att inte se ut som en tvättbjörn när jag är klar.

Vilken är din favoritprodukt från vårt sortiment?

Mina fötter har tagit stryk av promenaderna och löpningen nu under vintern, vilket gjorde att jag fick en spricka i huden på hälen. Så jag blev glad när jag hittade en produkt som hjälpte på bara några dagar dagar, nämligen Trind Professional Cracked Heel Repair, sen gillar jag SAMPAR 3 Day Weekend Body för den sjunker så snabbt in i huden och ger en så fin lyster.

Cissi, redovisningsekonom för eleven.se.

Vad tränar du och hur ofta?

Jag är utbildad personlig tränare och utövar passen jag kör med mina klienter så tränar jag själv i snitt 2 gånger per dag, alla dagar i veckan. Träningen är fördelad på 6 pass styrketräning och 2 pass vardera av löpning, yoga och dans samt klättring 1 gång i veckan.

Hur ser din hudvårdsrutin ut i samband med träning?

Eftersom det duschas en hel del efter alla träningspass så tenderar huden att bli väldigt torr och håret jättefrissigt, så återfuktning är a och o. Min favorit just nu är Akademikliniken Recovery Body som ger huden exceptionell återfuktning, den har en rik krämig konsistens som ändå absorberas väldigt snabbt och doften är ljuvligt fräsch!

Vilken är din favoritprodukt från vårt sortiment?

För att slippa tvätta håret för jämnan är Batiste Dry Shampoo räddningen i nöden och även mirakelkuren Uniq One All in One Hair Treatment.

Linn M, auktoriserad hudterapeut, produktinläggare samt kundservice.

Vad tränar du och hur ofta?

Jag är utbildad gym- och gruppträningsinstruktör vilket innebär att jag själv hänger en hel del på gymmet och också älskar att pusha andra. Själv tränar jag intensivt sex dagar i veckan och då blir det mestadels gymträning och gruppträning i form av core/gummiband och aerobic puls. Den sjunde dagen blir det promenader, då jag annars får myror i benen av att sitta för länge framför datorn.

Hur ser din hudvårdsrutin ut i samband med träning?

Jag är noga med att rengöra huden efter ett träningspass då huden rensas när vi svettas. Det är annars lätt att smutsen lägger sig som en hinna och vi får lättare orenheter. Jag använder alltid min ansiktsrengöring Lumene Matt Touch Deep-Cleansing Gel Wash efter träning och återfuktar med SAMPAR Crazy Cream - Tan som redan har blivit en stor favorit.

Vilken är din favoritprodukt från vårt sortiment?

Det är svårt att bara välja en, men den som jag förknippar mest med min träning är Invisibobble The Traceless Hair Ring. Efter att jag testade denna produkt så har jag bara använt dem. Jag som gillar rosa har självklart valt nyansen Candy Cane. Inga mer tofsar här!