IsaDora - Urban Street Style

2015-03-22

Jag blev väldigt inspirerad av IsaDoras härliga vårkollektion som heter Urban Street Style. Det verkar som pasteller och ljusa färger är exakt det jag känner för att bära just nu, både som helfärgsmanikyrer eller kombinerade i olika nail art. Jag dras även till skittles just nu där man bär en färg på varje nagel, ungefär som jag brukar visa swatcharna för lacken här på elevens Skönhetsblogg. Lacken tillhör IsaDoras Gel Lacquerserie där man kan uppnå superglansiga naglar som enligt IsaDora ska hålla i 7 dagar utan att behöva använda en UV lampa. Lacken är tänkta att användas ihop med IsaDoras speciella topplack Gel Nail Lacquer Top Coat. Alla lacken som jag testade täckte med två till tre lager och var lätta att applicera.

På första bilden nedan har vi:

  • Weekend (pekfingernageln och lillfingernageln) - en härlig mellanrosa nyans.
  • Marble (långnageln) - En väldigt fin vit färg som jag säkert kommer att använda en hel del i vår då jag älska vita naglar.
  • Pink Scooter (ringfingernageln) - En kall nyans av rosa som är ljusare än Weekend

Nästa tre lack är något varmare i färgerna:

  • Urban (pekfingernageln och lillfingernageln) - en pastellorange färg. Mjuk och väldigt fin.
  • City Light (långfingernageln) - Ljusgul.
  • Boho Pink (ringfingernageln) - En något ljusare variant av Pink Scooter som drar åt de varmare färgerna

Jag lämnade Skyline till sist då jag ville använda lacket som bas för min nail art. Alla dessa lack passar egentligen otroligt bra som baser för nail art så jag tog bara en av de som lockade mig mest från kollektionen.

Nail arten började jag göra med det vita lacket Marble och en liten pensel. Jag målade stora runda vita fläckar här och där på varje nagel. Sedan målade jag prickar runt omkring de vita runda fläckarna. Detta kan enkelt göras med t.ex en tandpetare. För blommorna I mitten använde jag Pink Scooter,Weekend och en smal pensel. Jag började med att göra en rosa fläck i mitten av den vita fläcken med Pink Scooter för att sedan måla "C"-former inuti med Weekend. Jag avslutade manikyren med ett lager topplack.