Jag har testat läpprodukter från NYX PROFESSIONAL MAKEUP!

2015-03-18

Jag heter Henrikke och har en stor passion för allt som har med smink att göra. Här nedan tänkte jag tipsa om några läpprodukter jag testat från NYX PROFESSIONAL MAKEUP som snabbt blivit favoriter i necessären.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Lip Primer

NYX PROFESSIONAL MAKEUP läpprimer skapar en perfekt yta för läppstift. Primern jämnar inte bara ut färgen utan lämnar som en vaxartad film på läpparna, vilket gör det mycket enklare att applicera och bevara ditt favoritläppstift hela dagen! Jag provade färgen "nude", vilken passar perfekt till lättare och ljusare hudtoner. Primern kommer i en "knubbig" pennform. Pennan kan vridas upp och ner, efter behov, så du behöver inte vara beroende av en pennvässare.

Produkten ger också en liten återfuktning av läpparna och doftar svagt av kokos. Jag använder primern som en läppenna. Jag arbetar med läppkonturerna först, sen fyller jag i resten. Sammantaget är jag helt förälskad i denna lilla mirakelpenna. Dock ska du vara försiktig om du har lite torrare eller rentav flagnande läppar då primern kan spä på detta. Exfoliera läpparna försiktigt och smörj in dem med ett läppbalsam en stund innan du applicerar primern. Därefter duttar du på ditt läppstift. Ett hållbart resultat kräver ibland lite förarbete, men i det är primern verkligen ovärderlig.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Butter Lipstick

Jag har hört så mycket positivt om detta läppstift och jag kan verkligen bekräfta allt nu när jag provat! De lite smörliknande läppstiften glider enkelt över läpparna och ger en skön återfuktad känsla med utmärkt pigment. Produkten är en blandning av läppstift och läppbalsam, men jag kan inte jämföra det med något annat som jag provat. NYX PROFESSIONAL MAKEUP Butter Lipstick är verkligen inte som andra färgade läppbalsam. Jag provade färgen "Licorice" som är en vinröd nyans som ser mörk ut, men som ger en lätt och ljus ton utan att vara särskilt transparent på läpparna. Appliceringen går enkelt och den återfuktade känslan sitter i länge.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Matte Lipstick

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Matte Lipstick är ett mycket pigmentrikt läppstift med en god formula som glider smidigt över läpparna och ger en klassisk high-fashion finish. Läppstiftet finns i en mängd vackra färger och jag provade själv Sierra som förvånade mig mycket. På ytan ser det ut som en korallbrun nyans, men när det tillämpas på läpparna ser det helt annorlunda ut. Till det bättre. Läppstiftet är helt matt, men ändå så där som att det ser lite dassigt och slitet ut.

Det här matta läppstiftet är helt annorlunda gentemot NYX PROFESSIONAL MAKEUP Butter Lipstick, men appliceras ändå lika lätt. Personligen skulle jag ha applicerat ett lager av läppbalsam eller NYX PROFESSIONAL MAKEUP Lip Primer innan läppstiftet. Orsaken till det är att läppstiftet kan accentuera sprickor som torra vinterläppar lätt kan ha. Färgen sitter då både bättre och längre under dagen, oavsett om du exempelvis äter eller dricker. Även utan primer, varar färgen längre än andra läppstift jag tidigare har provat.