Julklappstips: Ellen Bergström

2015-11-24

Ellen Bergström är skådespelerska och bloggar på Chic.se. På hennes blogg kan du följa hennes karriär som skådis och ta del av hennes fartfyllda liv. Ellen har även ett stort intresse för skönhet, och hon har såklart redan börjat fundera på vad julklapparna ska innehålla i år.

Björn Axén Style Texture & Volume Dry Spray - Till mig själv hade jag köpt denna volymspray från Björn Axén! Denna spray gör till och med mitt trötta, tunna hår till en fest. Och det bästa - den funkar perfekt i torrt hår! Quick-fix!

RefectoCil Väteperoxid 3% Creme & Refectocil Frans- & Ögonbrynsfärg - Till min mamma hade jag köpt ögonbrynsfärg och väteperoxid från RefectoCil! Det är de färgerna som de använder på salong, och ger ett salongsresultat som sitter i flera veckor! Det går faktiskt att färga brynen hemma utan att de blir som två kolsvarta mördarsniglar. Mitt tips är att köpa ljusbrun eller naturbrun (jag kör på ljusbrun).

Philips Shaver Series 9000 & Braun Series 5 Shaver ActiveLift - Till pojkvännen hade jag köpt en kick-ass rakapparat! Nu är ju jag inget proffs inom det här området, men jag frågade min karl (som är en mycket skäggig sådan) vilken han ansåg vara bäst, och han rekommenderade dessa två.

ghd Platinum White - Till min lillasyster hade jag köpt en ny plattång, samma som jag har. Trizone-tekniken (tre zoner på varje platta som värmer) gör att HELA plattan värms, vilket gör att man bl.a. kan ångra sig, om man börjar locka det och vill ha rakt igen. Den blir aldrig heller mer än 185 grader varm, vilket gör den skonsam för håret.