Julklappstips: Helen Torsgården

2015-11-24

Helen Torsgården är professionellt diplomerad makeupartist, och driver sedan en tid tillbaka en skönhetsblogg på veckorevyn.com - http://blogg.veckorevyn.com/hiilen/. Med lång erfarenhet inom skönhet håller hon sig ständigt uppdaterad kring de senaste nyheterna. Här presenterar hon några utvalda julklappstips som underlättar letandet för dig.

Ciaté Olivia Palermo Nail Polish, New England Fall - Till den mode- OCH skönhetsmedvetne! Nu slår mode och skönhet ihop när modeikonen Olivia Palermo skapar sina egna Ciaté nagellack. Inte nog med det så kommer denna blåa perfektionen på naglarna i en supersnygg förpackning!

Viva la Diva Book of Beauty - Denna boxen är en undebar överasskning till den skönhetsintresserade! Till en början ser det ut som två vackra böcker i en box, men öppnar du dem finns det mycket mer än så! Böckerna innehåller 12 ögonskuggor, 1 rouge, 2 highligter, 4 brynskuggor, 1 pincett, 1 ögonbrynspenna och ögonbryns mallar - Den perfekta boken enligt mig!

ego Professional Twist - Till hon som har allt! ...hon har inte denna! Detta är en helt ny typ av locktång som skapar en ny stil av lockar som är ruffsigare och naturligare. Denna locktång är designad med en HW2-teknologi som innehåller en naturligt förekommande jord från den röda tallskogen i Korea.

The Bearded Man Company 24 Pieces Sampler Kit Wooden Box - Till han med skägget.. Har du en pojkvän eller pappa med skägg, då vet du att dom älskar sitt skägg! Hjälp dem på traven med skäggoljor som mjukgär, ger näring och lyster. Dessutom doftar dem fantastiskt gott! Denna supersnygga trälåda innehåller 24 oljor med manliga dofter som tex läder, skog, svart kaffe och mahogny. Han kommer älska denna, det kan jag lova!

Jag vill önska er alla en vacker jul och ett gott nytt år! Hoppas ni många klappar får.
/Helen a.k.a Hiilen

http://blogg.veckorevyn.com/hiilen/
https://www.youtube.com/user/HiiLen