Julklappstips: Ina

2015-12-06

Ina driver bloggen http://www.mynailpolishonline.com/, samt har ett inspirationskontot för instagram @Mynailpolishonline. Med stor erfarenhet inom kategorin naglar är hon den perfekta personen att fråga gällande julklappastips för nagellacksälskare. Ta del av hennes tips här:

Dr Hauschka Neem Nail & Cuticle Oil. Detta är en ekologisk nagelbandsolja som råder bot på torra nagelband. Det finns många bra nagelbandsoljor men när de även innehåller naturliga/ekologiska ingredienser höjs både nyttan för naglarna och ha-begäret.

Little Ondine nagellack. Det stora utbudet av färger av det ekologiska märket Little Ondine gör det lätt för de flesta att hitta sina favoriter att ge bort i julklapp. Förutom att dessa lack är ekologiska är de också vattenbaserade, snabbtorkande och luktlösa!

Ciaté - Candy Cane House - Glitterlack till glitterfantaster! Detta är ett fyrpack med glitterlack som kan användas solo eller till att läggas över andra lack. Perfekt för de kommande helgerna!

OPI - Nail Icons of style - Coca Cola Duo Set - Klassiska färger i rött och silver i ett limited edition set från ett av de största och bästa märkena just nu, OPI. Färgerna kan användas tillsammans i en och samma manikyr eller var för sig.