Julklappstips: Linn Herbertsson

2015-11-16

Linn Herbertsson är livsstilsbloggare på modeportalen MetroMode.se, där får du ta del av allt från resor, skönhet, mode, träning och hälsa. Nu när julen närmar sig har Linn samlat ihop några skönhetstips för att underlätta letandet i julstressen. Ta del av henne tips och säkra julklapparna, till dig själv, eller någon du tycker om.

Nu när det är vinter och kallt ute skriker min hud och mitt hår efter fukt och då använder jag en lugnande och återfuktande ansiktskräm och en reparerande hårolja till topparna. Ett topplack i världsklass gör att mitt nagellack står sig mot kyla och slask och när huden blir allt blekare är det extra kul med en countouring-palett så kan man jobba med lagom mycket bronzing upp mot kindbenen och runt om ansiktet för att få lite extra färg. Ha en fin vinter! - Linn Herbertsson

NUXE Créme Fraîche Enrichie 24hr Soothing & Moisturizing Cream - En kräm som återfuktar och lugnar din hy i 24 timmar. Dess mjuka, rika textur härmar hyns struktur för en bättre fördelning av de aktiva ingredienserna. Hyn känns fräsch, smidig och fyllig.

L'ANZA Healing Oil Hair Treatment- En ultra-vårdande blandning av Keratin-protein och Phyto IV Complex som lämnar ditt hår otroligt mjukt och lent med en hälsosam strålande glans.

Seche Vite - Seche Vite Dry Fast Top Coat är av många ansedd som världens bästa och mest erkända överlack. Den patenterade formulan gör det möjligt att tränga igenom nagellacket, ner till underlacket, och skapa ett enda starkt lager över nagelbädden.

NYX Highlight & Contour Pro Palette - Paletten gör det enkelt för dig att framhäva dina vackra ansiktsdrag genom att erbjuda både highlight och contour i ett! Med 8 nyanser kan du enkelt markera och framhäva dina ansiktsdrag. Dessa puder är silkeslena och enkla att blanda ut för att skapa en neutral look med en naturlig finish.